2013. október 4., péntek

Szereplők bemutatása

Don't bless me father for i have sinned....


Miranda Benson(16)













A főszereplő. Egy laza, kedves és okos lány akinek a zene a mindene. Egyik legnagyobb álma, hogy világhírű zenész és énekesnő lehessen és ebben egy fiú is segít neki. Bármit megtenne azért, hogy ezt elérje és emiatt sok bajba is keveredik.


                                                                     Kiara Benett(16)


Csinos, kifinomult lány. Mira legjobb barátnője. Kicsikoruk óta elválaszthatatlan barátnők és mindenben támogatják egymást. Bár igaz, hogy különböznek egymástól mert neki a cipők, ruhák és a pasik az elsők. De ettől még megértő és kedves lány, igaz, hogy kicsit bohókás de ki nem?:D
De egy nap Mira távolodni kezd tőle és ez a lánynak nem igazán tetszik ezért segítséget kér.







                                                         Hayley Jaggers(18)


"A kis vörös párduc". Kiara unokatesója aki nagyon különbözik a többiektől. Nem csak a természetellenesen vörös haja miatt, hanem azért is mert tele van testékszerrel. És ha ez nem lenne elég a tetkókból is bőven jut neki.


  
 Jace Snipper(16)







Tipikus szőke herceg. Szőke haj, kékeszöld szem és a tökéletesen izmos felső test. Tipikus rossz fiú és egy igazi bajkeverő.
Minden csaj oda van érte de őt ez nem igazán izgatja mert neki csak az a  BIZONYOS lány kell. 








Bryan Snipper(16)



Jace ikertesója. Igaz nem igazán hasonlítanak egymásra, csak a világos szem és haj stimmel. Enyhe rocker lelke zenélésre inspirálja és titokban Mirával zenélgetnek az iskola pincéjében. Kiara gyanút fog, hogy legjobb barátnője délutánonként mindig eltűnik, és ezáltal Jace segítségét kéri, hogy segítsen neki kideríteni, hogy legjobb barátnője és a fiú ikertestvére mit titkolnak ennyire előlük. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése